Робин Уилямс има много филми, с които го помним, а Мисис

...
Робин Уилямс има много филми, с които го помним, а Мисис
Коментари Харесай

31 години след Мисис Даутфайър - как изглеждат децата от филма днес

Робин Уилямс има доста филми, с които го помним, а  " Мисис Даутфайър " (1993 г.), който постоянно се въртеше по родните малките екрани преди години, е един от тях.
 Как децата на починалия Робин Уилямс означиха рождения му ден
Как децата на починалия Робин Уилямс означиха рождения му ден

Актьорът щеше да навърши 72 години

В комедията Уилямс влиза в ролята на Даниел Хилард, артист, който след тежък бракоразвод със брачната половинка си прекарва все по-малко време с трите си деца - Лидия, Натали и Крис.

И тъй като някогашната му не желае и да чуе за него, Даниел взема решение да се дегизира като детегледачка на име госпожа Даутфайър. В новото си амплоа той прави по този начин, че децата да са луди по него, а също по този начин стопява ледовете с някогашната си жена.

От премиерата на  " Мисис Даутфайър " изминаха 31 години и актьорите, които тогава влязоха в функциите на деца, са пораснали извънредно доста. Всъщност по стичане на събитията Лиса Якуб, Матю Лорънс и Мара Уилсън са се събрали на едно място, с цел да си напомнят положителните остарели дни.
 Робин Уилямс, Хийт Леджър, Кари Фишър - артисти, които не доживяха да гледат последните си филми
Актьорите, които не доживяха да видят последните си филми

Завинаги в сърцата на почитателите си

Виждаме тяхна обща фотография в профилите им в Instagram, като Матю Лорънс написа, че постоянно се радва да види своите екранни сестри. Якуб и Уилсън пък настояват, че даже 31 години по-късно към момента се усещат по този начин, като че ли в действителност са родственици, пише Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР